Gluténmentes táplálkozás alapjai (online workshop)
Gluténmentes táplálkozás alapjai (online workshop)
Kinek ajánljuk?
Manapság egyre több szó esik a gluténérzékenységről. A gluténmentes diétát számos esetben használják helytelenül egyes betegségek kezelésére, de akár egy súlycsökkentő étrend részeként is találkozhatunk vele.
Az előadás alkalmával tiszta vizet öntünk a pohárba – Elmondom kinek és milyen szigorúan kell gluténmentes diétát tartania.
Az előadás hasznos lehet a cöliákiával diagnosztizált személyeknek, valamint a cöliákiás gyermekek szülei számára, illetve mindenkinek, aki érdekelt a témában.
Miről lesz szó?
- Kit nevezünk gluténérzékenynek?
- Mi a különbség a cöliákiás és a nem cöliákiás gluténérzékenység között?
- A gluténmentes konyha - diéta alapelvei és a diétában használt alapanyagok ismertetése, jellemzése, felhasználásuk
- Gluténmentes termék ismertető – mit nevezünk gluténmentes terméknek?
- Főzési/sütési tippek – a gluténmentes diéta megvalósítása a gyakorlatban
- Receptek
- Keresztszennyeződés veszélyei
- Kérdezz/felelek
Tandíj: 18.000 Ft